Top Guidelines Of آنفولانزا سینمایی
Top Guidelines Of آنفولانزا سینمایی
Blog Article
مصرف میوهها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو و نارنگی
در بررسیهای انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیکها و علت ۶.۵ درصد بستریهای کودکان با عفونتهای تنفسی بوده است.
نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده میشود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمیشود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز میگردد.
علاوه بر آن رعایت رژیم غذایی، استراحت کافی و در نظر گرفتن نکات بهداشتی بسیار موثر هستند.
آنفولانزا به راحتی از طریق هوا منتقل میشود. همه ویروسهای آنفولانزا از طریق قطرات بزاق و مخاطی که معمولاً از طریق عطسه، سرفه یا صحبت بسیار نزدیک با فرد دیگری منتشر میشود، منتقل میشوند. هنگامی که ویروسها به غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی میرسند باعث عفونت میشوند. ویروسهای آنفولانزا میتوانند به طور موقت در خارج از بدن زنده بمانند، بنابراین انتقال میتواند به طور غیرمستقیم از دستها، اشیاء و سطوح مانند دستمال، دستگیره در، کلیدهای چراغ و شیرآلات که به تازگی توسط ترشحات تنفسی آلوده شدهاند، رخ دهد.
آب و مایعات به مرطوب نگه داشتن گلو و بینی کمک میکنند و این رطوبت باعث میشود که ویروس توسط مخاط و خلط از بدن خارج میشود.
اکسپکتورانتها: این داروها به کم کردن ترشحات سینوسی کمک میکنند و سردرد و سرفه را تسکین میدهند.
علاوه بر آن بخور دادن هوای مرطوب گرم، التهاب و تورم در بینی و ریهها تسکین میدهد. شما میتوانید در آب اسانسهای گیاهی با خواص ضد ویروسی و آنتی اکسیدانی بریزید.
احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.
آنفولانزای معده همان عفونت معده است که با اسهال و استفراغ همراه است. آنفولانزای معده با آنفولانزا کاملا متفاوت است، همانطور که گفته شد آنفولانزا یک بیماری ویروسی و تنفسی است و باعث بروز سرفه و گلودرد میگردد و میتواند از طریق تماس با جسم آلوده یا قطرات تنفسی فرد بیمار به بدن فرد منتقل شود، اما آنفولانزای معده یک بیماری ویروسی و مسری است که ویروس آن از طریق خوردن مواد غذایی با بهداشت ضعیف ایجاد میگردد.
هر نوع تغییرات صورت گرفته در رژیم غذاییتان باید با اطلاع و مشورت پزشک صورت گیرد در غیر این صورت فرد به بیماری کتوزیس یا آنفولانزای کتویی مبتلا میگردد.
طول دوره درمان آنفولانزا چه مدت است؟ شدت آنفولانزا و دورهی درمان از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ اما اغلب یک تا دو هفته طول میکشد.
اما نباید نگران عوارض خطرناک تری باشید، زیرا در واکسن آنفولانزا، ویروس های مرده از این بیماری وجود داشته و نمیتواند برای شما عوارض حادی ایجاد کند.
آنفولانزا همچنین میتواند مشکلات سلامتی مزمن جای واکسن آنفولانزا قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.